Trotinetele electrice Bolt se închiriază și la Slatina

Data:

Primarul Emil Moț, însoțit de Sorina Mihai, reprezentant al companiei Bolt, împreună cu oficiali din cadrul Poliției Locale și ai Poliției Rutiere, au inaugurat în Parcul Tineretului, duminică, serviciul de închiriere a trotinetelor electrice oferit de Bolt.

În următoarea săptămână, un contingent de 200 de trotinete electrice va fi disponibil în orașul Slatina, acestea urmând să fie distribuite în diverse zone pentru a fi închiriate de către locuitori. Utilizarea trotinetelor este posibilă prin intermediul aplicației Bolt, iar tarifele aplicate sunt de 1 leu pentru deblocare și 80 de bani pentru fiecare minut de utilizare.

Este important de menționat că trotinetele electrice sunt destinate exclusiv adolescenților cu vârsta de peste 14 ani.

Primarul Moț a exprimat în cadrul evenimentului de lansare a trotinetelor electrice, organizat de Bolt Romania, importanța acestei inițiative în redefinirea mobilității urbane. Această acțiune nu numai că oferă o alternativă modernă și ecologică de transport, dar și va contribui la îmbunătățirea accesibilității și mobilității în municipiul Slatina. Administrația locală s-a angajat să promoveze dezvoltarea durabilă a orașului, iar introducerea trotinetelor electrice reprezintă un pas concret în această direcție. Planurile viitoare includ investiții în infrastructura verde, precum și extinderea rețelei de transport public, 100% electric.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...