Trei traficanţi de droguri din Glina, reţinuţi de procurori

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au reţinut trei traficanţi de droguri, ce distribuiau heroină dealerilor stradali sau consumatorilor din zonele Glina şi Pantelimon.
Potrivit DIICOT, în cursul lunii aprilie, Gîlceavă A. zis „Americanu’“, Băban P. zis „Babanu’“ şi Ştefan O. zis „Focă“ au creat o reţea de distribuţie de droguri de mare risc în zonele Glina şi Pantelimon.
Joi, 6 mai, anchetatorii au efectuat percheziţii domiciliare, iar în locuinţa lui Ştefan O. a fost găsită cantitatea de 44,1 grame canabis, din care 15,39 grame era porţionată în douăzeci de pliculeţe, iar în autoturismul condus de Băban P. au fost găsite 1,53 grame canabis şi 7,55 grame heroină.
În cursul zilei de vineri, cei trei traficanţi au fost duşi la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. (Sursa: AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img