Trei locuinte si mai multe gospodarii inundate din cauza precipitatiilor, la Budesti

Data:

Trei locuinte si mai multe gospodarii din orasul Budesti au fost inundate, luni, din cauza precipitatiilor abundente.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Barbu Stirbei” al judetului Calarasi, plutonier major Ovidiu Tataranu, a declarat pentru AGERPRES ca pentru evacuarea apei din locuintele si gospodariile afectate echipajele de pompieri au intervenit cu autospecialele si cu motopompele din dotare. Potrivit acestuia, nu s-au inregistrat victime, ci doar pagube materiale care urmeaza a fi evaluate.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare meteorologica Cod portocaliu de ploi abundente valabila pentru 12 judete pana marti la ora 12.00.Potrivit ANM, in intervalul 28 mai ora 17 – 29 mai ora 12, in judetele Braila, Buzau, Prahova, Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea, Galati, Vrancea, Vaslui, Bacau si Neamt se vor acumula cantitati de apa de peste 50 litri/metru patrat, pe arii extinse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...