Trei kilograme de cannabis, descoperite la domiciliul a trei persoane din Olt

Cele mai citite

Politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit la locuinta a trei persoane din judetul Olt aproximativ 3 kg de cannabis.
Miercuri, 8 februarie, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova – Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Olt si procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt, cu sprijinul politistilor din cadrul I.P.J. Olt, au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta membrilor unui grup infractional organizat cu preocupari pe linia traficului de droguri, format din trei membri, B. Paraschiv, de 24 de ani, B. Constantina, de 44 de ani si B. Ilie, de 50 de ani, toti din comuna Valea Mare, judetul Olt.
Cu aceasta ocazie, in podul locuintei, au fost gasite aproximativ 3 kg. de cannabis – fragmente vegetale uscate de culoare verde (muguri si tulpinite), cantitate ce provenea dintr-o cultura clandestina, infiintata la aceasta locuinta, in cursul anului 2011.
In urma cercetarilor efectuate in cauza s-a stabilit ca, in perioada august – septembrie 2011, unul dintre suspecti, B. Ilie, a transportat in Italia, in localitatea Milano, aproximativ un kg de cannabis, in vederea distribuirii catre diversi consumatori.
Cei trei au fost condusi la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt, in vederea audierii de catre procurori si dispunerii de masuri legale.
Fata de acestia se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, scoaterea din tara de droguri de risc, fara drept, trafic de droguri de risc si consum de droguri de risc, fapte prevazute si pedepsite de art. 7 din Legea 39/2003 privind combaterea criminalitatii organizate, art. 2 alin.1, art. 3 si art. 4 alin. 1 din Legea 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.
Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a suspectilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie