Trei echipe de arbitri românești vor fi prezente în UEFA Women’s Nations League în etapele 5 și 6 ale competiției

Cele mai citite

La începutul lunii decembrie, se vor desfășura partidele din etapele 5 și 6 ale UEFA Women’s Nations League, iar trei dintre acestea vor fi conduse de brigăzi de arbitri din România.

În prima partidă, Ana Maria Terteleac va fi arbitru central în meciul dintre Ucraina și Polonia, din grupa 3 a League B. Ea va fi asistată la cele două linii de către Alexandra Apostu și Roxana Ivanov, cu Iuliana Demetrescu în rolul de arbitru de rezervă. Meciul va avea loc pe 1 decembrie, la Stalowa Wola, Podkarpackie Centrum Pilki Noznej, începând cu ora 19:00.

În data de 5 decembrie, într-un alt joc important din Grupa 1 a League A, Alina Peșu va fi arbitru central la meciul dintre Scoția și Anglia. Mihaela Țepușă și Daniela Constantinescu vor fi arbitrele de linie, iar Cristina Trandafir va fi arbitru de rezervă. Hampden Park din Glasgow va găzdui această confruntare, care începe la ora 21:45.

Tot pe 5 decembrie, în grupa 3 a League A, Iuliana Demetrescu va arbitra meciul dintre Țara Galilor și Germania. Petruța Iugulescu și Roxana Ivanov vor fi arbitrele de linie, iar Ana Maria Terteleac va ocupa poziția de arbitru de rezervă. Meciul se va desfășura la Swansea Stadium, începând cu ora 20:30.

Ultimele articole

CS Mioveni – al doilea eșec pe teren propriu în acest sezon

În etapa a 14-a din Liga a doua, echipa condusă de tehnicianul Constantin Schumacher a suferit o înfrângere cu...

La Bradu se va desfășura Cupa 1 Decembrie la minifotbal

CS Real Bradu anunță organizarea unui turneu de minifotbal între sate în ziua de 30 noiembrie, începând cu ora...

Au început înscrierile la Clubul Sportiv Real Bradu Juniori

Clubul Real Bradu Juniori participă la toate competițiile organizate de AJF Argeș, începând cu Juniori A (2005-2006), Juniori C...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ