Trei copii au fost răniți în urma unui accident produs de un şofer băut și fără permis

ambulantaDoi copii de trei şi nouă ani au fost accidentaţi, pe o stradă din Călăraşi, de o maşină condusă de un şofer fără permis şi în stare de ebrietate, care a fugit de la locul accidentului. Un al treilea copil de şase ani, care se afla în autoturism, a fost rănit.
Accidentul a avut loc în această după amiză pe strada Aleea Constructorului, din municipiul Călăraşi. Un autoturism a lovit doi copii de trei și nouă ani care se aflau pe partea carosabilă.
„După lovirea minorilor, autoturismul a intrat frontal în faţada unui bloc, apoi conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de Poliţie. În urma accidentului, a fost rănit şi alt minor de şase ani, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturism, toti cei trei copii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru îngrijiri medicale“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor.
Bărbatul care se afla la volan are 48 de ani, nu are permis de conducere şi care se afla sub influenţa alcoolului.
Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducere fără permis şi cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
Copiii sunt în stare stabilă şi urmează să părăsească, luni, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments