Trei bărbați din Ilfov au spart un depozit de unde au sustras circa 6.000 de perechi de încălţăminte

Data:

Trei bărbați din localitatea Măgurele, județul Ilfov, sunt suspectați că au comis furtul a aproximativ 6.000 de perechi de încălțăminte dintr-un depozit. Acești suspecți au fost reținuți. Marfa sustrasă era destinată vânzării către alte companii active în București și în județul Ilfov.

În data de 14 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Măgurele, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat patru percheziții la domiciliile unor bărbați, într-un dosar de urmărire penală pentru furt calificat. Aceste percheziții au avut loc în Municipiul București, conform informațiilor furnizate de IPJ Ilfov.

IPJ Ilfov a menționat că șapte persoane au fost aduse la sediul Poliției Orașului Măgurele pentru cercetări.

Conform sursei citate, la data de 24 ianuarie, cei trei bărbați ar fi sustras aproximativ 6.000 de perechi de încălțăminte dintr-un depozit aparținând unei persoane vătămate. Produsele sustrase erau destinate vânzării către alte companii, care își desfășurau activitatea în centre comerciale din județul Ilfov și Municipiul București sau în zonele adiacente. În timpul perchezițiilor, au fost găsite și indisponibilizate sume de bani, telefoane și două autoturisme, pentru investigații suplimentare.

Potrivit polițiștilor, prejudiciul cauzat se estimează la suma de 25.000 de euro.

Ceo trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentati procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propuneri legale, în cursul zilei de vineri.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Monstrul de lângă noi

Nu mai știu cine a zis că statul român...

Anunț concurs Primăria Frumușani din 17.07.2024

Primaria Comunei Frumușani, Județul Călarași organizează concurs de recrutare...