Trei barbati care au violat o fata de 19 ani in 2008, incarcerati

Cele mai citite

Trei barbati din comuna Fundeni care au violat in luna februarie a anului 2008 o fata de 19 ani din localitatea Ciochina au fost condamnati de Judecatoria Oltenita la pedepse cu inchisoarea intre sase si zece ani, a informat miercuri printr-un comunicat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Calarasi.
Potrivit IPJ Calarasi, marti seara, politistii au pus in aplicare mandatele de executare a pedepsei cu inchisoarea emise de Judecatoria Oltenita pe numele lui C. George, de 23 ani (condamnat la 10 ani de inchisoare), C. Marius, de 25 ani (condamnat la 10 ani de inchisoare), si M. Florin, de 21 ani (condamnat la 6 ani de inchisoare), toti din comuna Fundeni, judetul Calarasi.
La data de 5 februarie 2008, in jurul orei 19,00, suspectii au acostat o tanara aflata intr-un maxi-taxi, in comuna Fundeni, judetul Calarasi, pe care au fortat-o sa coboare si, sub amenintari, au condus-o in curtea caminului cultural din localitate. Acolo, intr-o cladire dezafectata, au intretinut relatii sexuale cu fata, impotriva vointei acesteia.
Cei trei au fost escortati si depusi in Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Martin Luther: Reformatorul care a schimbat istoria Bisericii

Martin Luther este una dintre cele mai importante și influente figuri din istoria Bisericii creștine. Ca teolog și lider...

Alte articole din aceasta categorie