Trei bărbați au încercat să amaneteze gablonțuri, pretinzând că sunt bijuterii din aur

Cele mai citite

Polițiștii din Argeș au reținut trei bărbați din județul Teleorman, în timp ce încercau să amaneteze gablonțuri despre care pretindeau că sunt bijuterii din aur. Incidentul a avut loc în ziua de vineri, 10 martie, când oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș i-au surprins pe cei trei bărbați în timp ce încercau să amaneteze aproximativ 70 de grame de bijuterii din metal comun, prezentându-le drept fiind din aur, la o casă de amanet și schimb valutar din același oraș.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările, privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la înșelăciune, conform art. 32 rap. la art. 244 din Codul Penal”, precizează IPJ Argeș.

După ce probatoriul a fost administrat, cei trei bărbați, cu vârstele de 44, 37 și 29 de ani, toți din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, pe baza unei ordonanțe.

 IPJ Argeș a mai declarat că cei trei indivizi au fost ulterior prezentati Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu o propunere pentru luarea unei măsuri preventive. În trecut, mai multe case de amanet din Iași au căzut victimă aceleiași metode de escrocherie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Interpolul îl caută pe un proxenet care a traficat o minoră prin metoda „Loverboy” după ce a convins-o că e gravidă

În urma unui proces pentru trafic de minori, un bărbat din Pitești a fugit din România. Acesta a fost...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img