Trei bărbați au încercat să amaneteze gablonțuri, pretinzând că sunt bijuterii din aur

Data:

Polițiștii din Argeș au reținut trei bărbați din județul Teleorman, în timp ce încercau să amaneteze gablonțuri despre care pretindeau că sunt bijuterii din aur. Incidentul a avut loc în ziua de vineri, 10 martie, când oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș i-au surprins pe cei trei bărbați în timp ce încercau să amaneteze aproximativ 70 de grame de bijuterii din metal comun, prezentându-le drept fiind din aur, la o casă de amanet și schimb valutar din același oraș.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările, privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la înșelăciune, conform art. 32 rap. la art. 244 din Codul Penal”, precizează IPJ Argeș.

După ce probatoriul a fost administrat, cei trei bărbați, cu vârstele de 44, 37 și 29 de ani, toți din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, pe baza unei ordonanțe.

 IPJ Argeș a mai declarat că cei trei indivizi au fost ulterior prezentati Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu o propunere pentru luarea unei măsuri preventive. În trecut, mai multe case de amanet din Iași au căzut victimă aceleiași metode de escrocherie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...