Trei agenți ai poliției spaniole au mâncat jeleuri cu droguri și au ajuns la spital

Data:

Un incident bizar a avut loc în Málaga, Spania, unde trei agenți ai Poliției Naționale au ajuns la spital după ce au consumat din greșeală jeleuri impregnate cu droguri. Totul a pornit de la o confuzie la sediul poliției, când un grup de agenți, întorși dintr-o intervenție, au intrat în sala de coordonare și, fără să știe ce consumă, au gustat din punga cu jeleuri confiscată într-o operațiune recentă.

Jeleurile, care ar fi trebuit să fie sigilate și etichetate corespunzător, nu au fost procesate corect, iar acești agenți au făcut o alegere foarte proastă.

Potrivit surselor, agenții confiscaseră jeleurile suspecte într-o operațiune desfășurată în Fuengirola, într-un club de cannabis. Substanțele, despre care se credea că ar fi droguri, au fost transportate la sediul poliției pentru a fi analizate și sigilate, dar dintr-o eroare administrativă, una dintre pungile cu jeleuri nu a fost etichetată corespunzător.

Drept urmare, agenții au consumat din acestea fără să știe că, de fapt, erau impregnate cu substanțe stupefiante.

Imaginați-vă scena: trei ofițeri care, după o zi de muncă pe teren, intră în sala de coordonare și decid să guste dintr-o punga cu jeleuri, probabil în ideea de a-și potoli foamea. Dar imediat după ce le-au consumat, au început să se simtă rău și au ajuns la urgențe, unde au fost diagnosticați cu intoxicație. Norocul lor a fost că au primit rapid îngrijiri și au fost externați câteva ore mai târziu.

Această întâmplare ridiculizantă, care pare desprinsă dintr-o comedie, subliniază nu doar importanța etichetării corecte, dar și modul în care chiar și cei mai experimentați agenți pot deveni victime ale unei erori administrative. Un lucru e clar: de data aceasta, jeleurile nu au fost atât de dulci pentru acești agenți.

Dana Mateescu
Dana Mateescuhttps://revistatreispe.wordpress.com
Dana Fodor Mateescu este absolventă a Colegiului de Jurnalism, precum şi a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti. A lucrat ca reporter de teren la Radio Uniplus, apoi la Radio 21. A urmat o perioadă bogată de colaborări la cotidienele centrale, ca reporter special – Național, Cronica Română, Adevărul, Dimineața, Gazeta de Sud, Libertatea, 7 Plus, Puterea, dar a scris și pentru revistele Academia Cațavencu, Plai cu Boi, Aspirina săracului, Singurul Atu, Claudia, Povești adevărate, Femeia, Lumea credinței, ș.a.. A debutat cu poezie în anul 2000, în Ziua literară, la cenaclul „Euridice”. A publicat mai multe volume de proză: - „Fetiţele din Cimitirul Roşu” - editura Mateescu; - „Povestiri din Bucureşti” - editura Cartea Românească; - „Tembelă până la moarte” - editura Cartea Românească; - „În pielea goală pe acoperișul fierbinte” - editura ROCART. Volume de poezie: - „Regele cu coroană de hârtie”; - „Poate că melcii au fost odată îngeri”. Cărți pentru copii: - „Inimioară de căţel”- editura Mateescu; - „Aventurile lui Bâz-Bâz cel isteţ” - editura Mateescu.

Share articol:

Citiți și:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Pericol! Din ce în ce mai mulți urși în zonele locuite din Buzău. Autoritățile promit măsuri rapide

Creșterea numărului de urși care ajung în localitățile din...

Crin Antonescu: „Călin Georgescu și Elena Lasconi nu erau oameni din afara sistemului”

Crin Antonescu, candidatul coaliției PSD-PNL-UDMR la alegerile prezidențiale, a...