Trăznetele din ultimele zile au provocat incendii în două localităţi dâmboviţene

Data:

 

Precipitaţiile însoţite de descărcări electrice au provocat incendii în două localităţi dâmboviţene, după cum ne-a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa ,,Neagoe Basarab I“ Dâmboviţa, Gabriel Gătej. Unul dintre incendii a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Fieni, unde pompierii de la Garda din localitate au intervenit la o gospodărie din comuna Moroieni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale care a fost lovit direct de un trăznet. Flăcările au mistuit cca. 40 mp din acoperişul adăpostului şi cca. 500 kg de fân depozitate în acesta. Un alt incendiu a fost înregistrat vineri, 26 iunie, în jurul orei 05.00, pompierii de la Detaşamentul Târgovişte fiind solicitaţi să intervină cu 2 autospeciale în comuna Gura Ocniţei-sat Săcuieni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un pătul din cadrul unei gospodării. Un trăznet căzut direct se pare că a aprins pătulul (confecţionat din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment), care a ars pe o suprafaţă de cca. 80 mp împreună cu cca. 1,5 tone de plante furajere depozitate. Intervenţia a durat peste 2 ore, la aceasta participând şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) al comunei Gura Ocniţei cu o autospecială, ne-a mai precizat sursa citată.

 

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Abonamente early-bird la Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition din 12 aprilie

Opera Națională București anunță lansarea campaniei de vânzare a...

Ursul din pădurea Ciolpani a fost văzut din nou

Ursul care a pus pe jar autoritățile în week-end...

BUCHAREST OPERA FESTIVAL – ALL PUCCINI EDITION, 7-16 iunie 2024, la ONB

Anul centenar puccinian este sărbătorit la Opera Națională București prin cea...

Un adolescent din Călărași dat dispărut a fost găsit de poliție în gara Constanța

În data de 15 aprilie curent, ofițeri din cadrul...