Transportul public intre Ilfov si Bucuresti se va efectua numai in urma incheierii unui contract-cadru

Cele mai citite

Contract-cadru pentru trasportul RATB intre Ilfov si Bucuresti
Contract-cadru pentru trasportul RATB intre Ilfov si Bucuresti

Serviciile de transport rutier public de persoane vor fi reluate intre Bucuresti si judetul Ilfov numai in baza unui contract-cadru intre RATB si consiliile locale din localitatile judetului Ilfov. O hotarare in acest sens a fost adoptata vineri la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti, informeaza Agerpres.

De asemenea, conducerea Regiei Autonome de Transport Bucuresti a solicitat majorarea cu 15,38 procente a tarifelor pentru biletele de calatorie pe mijloacele de transport in comun, de la 1,3 lei, la 1,5 lei pentru o calatorie, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu.

Pe de alta parte, seful RATB a declarat joi ca regia are nevoie urgenta de 65 de milioane de lei pentru a incheia anul fara datorii, adaugand ca, daca nu vor fi primiti acesti bani, vor exista datorii in special catre furnizorii de combustibil, electricitate, piese de schimb si altele.

La randul sau, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat ca, la rectificarea bugetara, suma pe care RATB o va primi este de numai 50 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie