Transportul public intre Ilfov si Bucuresti se va efectua numai in urma incheierii unui contract-cadru

Data:

Contract-cadru pentru trasportul RATB intre Ilfov si Bucuresti
Contract-cadru pentru trasportul RATB intre Ilfov si Bucuresti

Serviciile de transport rutier public de persoane vor fi reluate intre Bucuresti si judetul Ilfov numai in baza unui contract-cadru intre RATB si consiliile locale din localitatile judetului Ilfov. O hotarare in acest sens a fost adoptata vineri la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti, informeaza Agerpres.

De asemenea, conducerea Regiei Autonome de Transport Bucuresti a solicitat majorarea cu 15,38 procente a tarifelor pentru biletele de calatorie pe mijloacele de transport in comun, de la 1,3 lei, la 1,5 lei pentru o calatorie, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu.

Pe de alta parte, seful RATB a declarat joi ca regia are nevoie urgenta de 65 de milioane de lei pentru a incheia anul fara datorii, adaugand ca, daca nu vor fi primiti acesti bani, vor exista datorii in special catre furnizorii de combustibil, electricitate, piese de schimb si altele.

La randul sau, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat ca, la rectificarea bugetara, suma pe care RATB o va primi este de numai 50 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...