Traian Băsescu a câştigat alegerile în Ilfov

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

TraianBasescuBăsescu a obţinut 34,05% din voturile ilfovenilor, Geoană – 27,24%, iar Antonescu – 25,92%

După numărarea a 97,43% din totalul voturilor exprimate de locuitorii din Ilfov, Traian Băsescu continuă să fie preferatul ilfovenilor.
Potrivit datelor oficiale centralizate din 227 de secţii de votare, candidatul susţinut de PD-L, Traian Băsescu, a obţinut 34,05% din voturile ilfovenilor, candidatul PSD, Mircea Geoană – 27,24% iar candidatul PNL, Crin Antonescu – 25,92%. Candidatul independent Sorin Oprescu a obţinut 2,93% din voturile valabil exprimate, candidatul PRM, Corneliu Vadim Tudor – 5,32%, candidatul PNG, George Becali – 2,82%.
Restul candidaţilor la funcţia de preşedinte au obţinut sub 1% din votul electoratului.
În ceea ce priveşte votul pentru un parlament unicameral, din totalul de 137.374 de voturi valabil exprimate (92,94%), 78,87% dintre ilfoveni s-au declarat de acord şi doar 21,13% împotrivă.
La întrebarea privind reducerea numărului de parlamentari, 88,83% dintre voturile centralizate şi valabil exprimate au fost pentru şi 11,17% din voturi împotrivă.
Pe raza judeţului Ilfov au fost amenajate, pentru alegerile prezidenţiale, 244 de secţii de votare, din care 42 de secţii speciale. (Sursa: AGERPRES)


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie