Tragedie la Slobozia

Data:

Plecat la scăldat cu un prieten, un copil de 10 ani din Slobozia a sfârşit înecat în apele râului Ialomiţa. Un echipaj de scafandri, veniţi de la Bucureşti, caută trupul băiatului.

lacu sarat

Tragedia s-a petrecut în seara zilei de 23 iunie. Copilul de 10 ani care s-a înecat locuia în cartierul Bora din Slobozia, situat pe malul drept al râului Ialomiţa. Băiatul a plecat împreună cu un prieten să se scalde, dar a fost luat de un curent şi tras la fundul apei. Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Catargiu al judeţului Ialomiţa au început operaţiile de căutare imediat ce a fost sesizată dispariţia copilului. Operaţiunile au fost reluate în dimineaţa zilei de 24 iunie, când un echipaj de scafandri venit de la Bucureşti a pornit în căutarea trupului neînsufleţit al copilului. „Continuăm operaţiunile şi sperăm ca astăzi să găsim copilul”, a declarat locotenentul George Damian, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa.

adevarul.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...