Tragedie la o stație de alimentare cu gaz din Ilfov: un deces și o persoană rănită în urma unei explozii

Cele mai citite

Duminică dimineața, o explozie devastatoare a avut loc la o stație de alimentare cu gaz natural comprimat în județul Ilfov. În urma incidentului, o persoană și-a pierdut viața, iar alta a suferit răni.

Explozia de o intensitate remarcabilă s-a produs în jurul orei 5:35 în localitatea Pantelimon, județul Ilfov. Sunetul exploziei a fost auzit la sute de metri distanță, declanșând imediat o alertă. Deflagrația a avut loc în momentul în care un autoturism era alimentat cu gaz natural comprimat de un angajat al stației respective. Incendiul nu a izbucnit după explozie.

La scurt timp, patru autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ilfov și mai multe echipaje SMURD au sosit în grabă la locul incidentului. Din păcate, o persoană a fost descoperită decedată, iar o alta a fost transportată de urgență la spital.

Primele informații sugerează că aceasta din urmă a suferit multiple leziuni la partea superioară a corpului. În prezent, ancheta este în desfășurare la fața locului, iar polițiștii și criminaliștii intervin pentru a clarifica circumstanțele acestui incident extrem de grav.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura urgenţele pe 1 şi 2 iunie şi de Rusalii

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a informat că în zilele de 1 și 2 iunie, precum și...

Alte articole din aceasta categorie