Tragedie la o stație de alimentare cu gaz din Ilfov: un deces și o persoană rănită în urma unei explozii

Data:

Duminică dimineața, o explozie devastatoare a avut loc la o stație de alimentare cu gaz natural comprimat în județul Ilfov. În urma incidentului, o persoană și-a pierdut viața, iar alta a suferit răni.

Explozia de o intensitate remarcabilă s-a produs în jurul orei 5:35 în localitatea Pantelimon, județul Ilfov. Sunetul exploziei a fost auzit la sute de metri distanță, declanșând imediat o alertă. Deflagrația a avut loc în momentul în care un autoturism era alimentat cu gaz natural comprimat de un angajat al stației respective. Incendiul nu a izbucnit după explozie.

La scurt timp, patru autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ilfov și mai multe echipaje SMURD au sosit în grabă la locul incidentului. Din păcate, o persoană a fost descoperită decedată, iar o alta a fost transportată de urgență la spital.

Primele informații sugerează că aceasta din urmă a suferit multiple leziuni la partea superioară a corpului. În prezent, ancheta este în desfășurare la fața locului, iar polițiștii și criminaliștii intervin pentru a clarifica circumstanțele acestui incident extrem de grav.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...