Traficul rutier se desfasoara greu, din cauza cetii, in mai multe judete din tara

Cele mai citite

 

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, din cauza cetii
Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, din cauza cetii

Traficul rutier a fost ingreunat, in aceasta dimineata, din cauza cetii pe mai multe drumuri din sudul tarii, a informat Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Exista ceata cu vizibilitate sub 100 de metri pe DN 1, in zona Otopeni, de la Potigrafu pana la Nistoresti, si din Ploiesti pana la Campina.

De asemenea, pe DN 1A, de la kilometrul 103, din localitatea Magurele, pana la kilometrul 120, in Izvoarele, ceata reduce vizibilitatea tot sub 100 de metri. Aceeasi vizibilitate exista si pe DN 1B, intre Ploiesti si Mizil.

Si pe autostrada Bucuresti – Pitesti ceata reduce vizibilitatea, pe alocuri, sub 80 de metri, potrivit Centrului Infotrafic.

In judetul Arges, pe DN 7 Pitesti – Gaesti – Titu – Bucuresti, in localitatile Calinesti si Leordeni, vizibilitatea este, pe alocuri, sub 50 de metri. Aceeasi vizibilitate exista si pe DN 65 Pitesti – Slatina, in localitatile Lunca Corbului si Albota. Pe acelasi drum, dar in judetul Olt, intre localitatile Slatina si Colonesti, vizibilitatea este sub 100 de metri.

Politistii le recomanda soferilor o conduita preventiva pe toata durata deplasarii si viteza redusa, asigurarea temeinica inaintea efectuarii depasirilor si marirea distantei de siguranta dintre vehicule.

Potrivit Centrului Infotrafic, in cazul ramanerii in pana, triunghiurile de presemnalizare trebuie asezate la o distanta mult mai mare, iar conducatorii de autovehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone trebuie sa poarte echipament de protectie – avertizare fluorescent-reflectorizant atunci cand executa interventii la vehiculul care se afla pe partea carosabila a drumului public, informeaza Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img