Traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe mai multe drumuri din tara, din cauza poleiului

Cele mai citite

 

Pe mai multe drumuri din tara se circula greu din cauza poleiului
Pe mai multe drumuri din tara se circula greu din cauza poleiului

 

Pe cateva drumuri din tara, a inceput sa se formeze polei, din cauza ploii cazute duminica dimineata sau in timpul noptii trecute, anunta Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

De asemenea, in unele zone traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata.

In judetul Neamt, exista polei pe DN2(E85) Secuieni – Sabaoani, in judetul Galati s-a format polei pe drumurile nationale 25, 26 si 24D, in judetul Buzau se circula in conditii de ceata densa pe DN2B, vizibilitatea scazand sub 50 de metri, iar pe DN2(E85) a inceput sa se formeze polei.

In judetul Vrancea, pe DN2N Dumbraveni – Dumitresti exista polei, in judetul Mehedinti, ceata reduce vizibilitatea sub 50 de metri pe DN6 Drobeta-Turnu Severin – Orsova.

In judetul Constanta, ploua torential in unele zone, ceata reduce vizibilitatea la aproximativ 50 de metri pe DN2A, in zona Harsova, iar pe DN39 la 100 de metri.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe autostrada A2, a plouat in zona Fetesti. La fel si pe drumurile din preajma municipiului Bucuresti. Trebuie tinut cont de faptul ca ploaia spala materialul antiderapant, iar, daca temperaturile scad, exista riscul formarii poleiului.

Politistii rutieri recomanda conducatorilor auto sa circule cu viteza redusa, sa mareasca distanta in mers intre autovehicule si sa nu bruscheze comenzile. Totodata, atunci cand vizibilitatea scade semnificativ, se impune folosirea luminilor de ceata impreuna cu cele de intalnire, precizeaza Centrul Infotrafic al IGPR, potrivit Agerpres.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie