Traficul rutier se desfasoara cu dificultate in mai multe judete din tara

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate in mai multe judete din tara

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate pe mai multe drumuri din tara
Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate pe mai multe drumuri din tara

Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna in aproape toata tara, iar cel mai greu se circula pe drumurile din zona de sud-est, din cauza viscolului care aduce permanent zapada pe partea carosabila, ingreunand interventia utilajelor de deszapezire, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Conform informatiilor primite de la dispeceratele de politie pana la ora 07.00, traficul rutier era intrerupt din cauza zapezii pe DN 22 Ramnicu Sarat – Braila, intre localitatile Ramnicelu si Baile in judetul Buzau, si pe DN 23 B Maicanesti – Ciorasti, in judetul Vrancea.

Pe raza judetului Braila exista doar restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, iar devierea se face pe ruta DN 2 Ramnicu Sarat – Focsani, DN 23 Focsani – Braila. In Vrancea devierea se face pe DN 23 A Focsani – Ciorasti.

Totodata, circulatia rutiera pe cele doua autostrazi A1 Bucuresti – Pitesti si A2 Bucuresti – Constanta se desfasoara cu dificultate, in conditii de iarna, din cauza ninsorii abundente, nefiind semnalate insa blocaje sau alte probleme deosebite.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments