Traficanţi prinşi

Data:

Poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Bucureşti, cu sprijinul D.I.P.I., au reuşit destructurarea unei reţele organizate, care distribuia cocaină şi heroină în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov. Reţeaua era formată din patru persoane, cu vârste între 30 şi 64 de ani, toţi din municipiul Bucureşti.

catuse-maini-pantalon-arest

Pentru probarea activităţii infracţionale, la data de 25 aprilie a.c., cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., s-a realizat prinderea în flagrant a unuia dintre suspecţi, în timp ce i-a predat unui alt membru al grupării, în vederea comercializării, 5,9 grame de heroină.

În aceeaşi zi, au fost efectuate trei percheziţii la autoturismele liderului grupării, ocazie cu care au fost găsite 388 de grame de heroină şi 14,9 grame de cocaină, destinate comercializării, 800 de euro, 400 de lei, 8 telefoane mobile, două cântare electronice şi o matrice/presă pentru ambalat drogurile.

Totodată, în dimineaţa zilei de 2 iunie, cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei „Vlad Ţepeş”, au fost efectuate alte opt descinderi la adresele de domiciliu şi fără forme legale ale suspecţilor, situate în Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Bucureşti, în vederea continuării cercetărilor.

În urma probatoriului administrat, trei dintre suspecţi au fost reţinuţi, iar în cursul zilei de 2 iunie, aceştia urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere şi distribuire de droguri de mare risc, constituire a unui grup infracţional, care nu este potrivit legii unul organizat, în vederea săvârşirii unor infracţiuni grave.

AGERPRES

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...