Traficant de minori, prins de jandarmii slobozeni

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

secgesrtare2

secgesrtare3

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Slobozia, este suspectat de trafic de minori şi act sexual cu o minoră, după ce a fost surprins de jandarmi într-o garsonieră, împreună cu o fată, în vârstă de 13 ani, din oraşul Amara, şi încă un bărbat.
Jandarmii au fost solicitaţi de mama fetei, pentru a o sprijini în eliberarea fiicei sale, despre care aceasta credea că este sechestrată de doi bărbaţi într-o garsonieră din Slobozia.
Femeia a declarat jandarmilor că fata ei a ieşit din casă în seara zilei de 2 decembrie şi nu a mai revenit, aceasta fiind a doua oară când fiica ei era „răpită”.
Jandarmii s-au deplasat la adresa indicată şi, în urma insistenţelor jandarmilor, uşa garsonierei a fost deschisă, în interior fiind găsiţi cei doi bărbaţi şi fata.
Maior Alexandru Constantinescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa, a declarat că „în urma cercetărilor şi declaraţiilor fetei, s-a stabilit faptul că aceasta a întreţinut relaţii sexuale cu unul dintre bărbaţi, respectiv T. Valentin, de 24 ani, din Slobozia”.
Jandarmii i-au întocmit acestuia actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi „act sexual cu o minoră” şi, pentru că T. Valentin mai este cercetat într-un dosar penal, sub aspectul comiterii unei infracţiuni de „trafic cu minori”, persoanele depistate au fost predate poliţiştilor din Slobozia pentru extinderea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img