Trafic redus la Frontiera Giurgiu-Ruse, din cauza conditiilor meteorologice

Data:

Traficul la Froniera Giurgiu-Ruse s-a redus din cauza vremii
Traficul la Froniera Giurgiu-Ruse s-a redus din cauza vremii

Traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, Bulgaria, se desfasoara in conditii de iarna, fara a exista intreruperi sau cozi de asteptare la mijloacele de transport din cauza zapezii, dar este mai redus cu pana la 20 de procente fata de alte perioade.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Giurgiu, Petre Mateescu, la acest final de saptamana au intrat in tara pe o perioada de 24 de ore 1.860 de mijloace de transport cu 4.960 de persoane si au iesit din tara 1.374 de mijloace de transport cu 2.787 de persoane.

Totodata, in Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse se mentin masurile de prevenire a imbolnavirii cu febra aftoasa la animale si la frontiera actioneaza in permanenta doi medici veterinari pentru a controla importurile de animale vii, informeaza Agerpres.

Aceste masuri au fost luate in urma cu cateva saptamani, dupa ce in Bulgaria au fost confirmate unele cazuri de imbolnaviri cu febra aftoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...