Trafic de coșmar la Slobozia

Cele mai citite

Traficul a fost un coșmar pentru cei care au avut ghinionul să tranziteze Slobozia miercuri. Cozi interminabile de mașini și tiruri s-au întins pe zeci de kilometri, iar oamenii au stat la coadă ore întregi într-o căldură sufocantă, din cauza unor lucrări desfășurate la podul de peste râul Ialomița la mai puțin de doi ani de la reparația capitală (!) a acestuia.

Nervii oamenilor au fost întinși la maxim, mai ales că nimeni nu avea informații clare despre natura lucrărilor, iar circulația se desfășura doar pe o singură bandă. Neplăcerile vor continua și joi, conform informațiilor obținute în cele din urmă de la Poliția locală din Slobozia.

„În perioada 05-06.07.2023, pe DN21 km 89+668, în zona podului peste râul Ialomița, se desfășoară lucrări de reparații pentru refacerea carosabilului. Rugăm șoferii să evite în măsura posibilului această zonă”, a precizat anunțul emis de Poliția Locală din Slobozia. Anunțul a fost dat abia după ce locuitorii din Slobozia și-au vărsat nervii pe rețelele de socializare.

De altfel, acest pod este o problemă reală de trafic, nu doar în perioada în care se lucrează la el. În luna Mai, în timp ce vizita șantierul pasajulkui de la Drajna, ministrul transporturilor Grindeanu îl acuza pe Dragoș Soare, primarul municipiului Slobozia de lipsă de implicare în rezolvarea acestei probleme: „La Slobozia, la municipiu, va fi nevoie de o implicare mai mare pentru că altfel tot ce înseamnă sensurile giratorii din Slobozia se vor bloca și acolo se va muta tot blocajul pe care îl aveam la Drajna. Trebuie impulsionate niște proiecte, aflate în gestiunea municipalității care zac.”

Aș adăuga eu, așa cum zac și alte proiecte aflate în ograda primarului Soare din n motive, toate imputabile edilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Incident tensionat în sediul PSD Buzău între un consilier personal al unui parlamentar din Buzău și un membru PSD din cartierul Simileasca

Astăzi, în sediul PSD Buzău, a avut loc un incident tensionat, care s-a încheiat cu un schimb de replici...

Alte articole din aceasta categorie