Toti presedintii de consilii judetene care apartin PSD, convocati in comuna braileana Stancuta

Cele mai citite

Toti presedintii de consilii judetene care apartin PSD si „posibilii viitori candidati ai PSD“ pentru aceste structuri unde social-democratii nu detin presedintia au fost convocati joi, in comuna braileana Stancuta, de secretarul general al formatiunii, Liviu Dragnea.
„Vor fi prezenti cei 16 presedinti PSD de consilii judetene, plus o parte din viitorii posibili candidati din judetele unde nu avem presedinti de consilii judetene. Va fi o discutie axata pe pregatirea pentru alegerile locale si pe posibilii viitori candidati ai PSD pentru consiliile judetene. Vor fi discutate toate problemele cu care ne confruntam noi acum in consiliile judetene: lipsa bugetelor, abuzuri, santaj, presiuni asupra primarilor. Trebuie sa ne gandim la un plan de masuri sa reactionam sau sa incercam sa ajutam comunitatile pe care le reprezentam si le si conducem“, a declarat Dragnea.
Legat de abuzuri, Liviu Dragnea a dat exemplu propriului judet pe care il conduce in calitate de presedinte de Consiliu Judetean, pe care l-a catalogat ca fiind „un judet blocat“, deoarece bugetele mai multor administratii, inclusiv cea judeteana, sunt blocate.
„In Teleorman, de exemplu, Consiliul Judetean, primaria municipiului Alexandria, primaria municipiului Turnu Magurele si inca 20 de primarii au bugetele blocate. Nu putem sa mai facem absolut nimic. Sunt zeci de proiecte europene blocate. Primariile nu mai pot plati salariile la profesori, indemnizatiile la persoanele cu handicap. Am castigat procesele, s-a atacat din nou, am castigat din nou si iar s-a atacat. Am informat Guvernul, il informam in continuare si nimeni nu reactioneaza. Este un judet blocat. Sunt si alte abuzuri in toate judetele, intr-o mai mica sau mai mare masura, in functie de imaginatia fiecaruia“, a afirmat Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img