Toate drumurile nationale din Ialomita, Calarasi, Buzau, Galati, Braila, Vrancea si Tulcea au fi inchise incepand cu ora 12.00

Cele mai citite

Toate drumurile nationale din sapte judete, inclusiv judetele Buzau si Vrancea, cele mai afectate de vremea extrema, vor fi inchise incepand cu ora 12.00, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania /CNADNR/.
Astfel, incepand cu ora 12.00 vor fi inchise toate drumurile nationale din judetele Buzau, Ialomita, Galati, Braila, Vrancea, Tulcea si Calarasi din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.
Incepand cu aceeasi ora, circulatia pe DN 2 va fi inchisa pe sectorul Bucuresti – Bacau, pe DN 24B – pe tronsonul Albita-Crasna si in continuare pe DN 24 Crasna – Tecuci – Tisita, iar pe DN 26 pe tronsonul Murgeni – Galati.
De asemenea, se vor inchide si DN 3 Bucuresti – Calarasi si DN 4 Bucuresti – Oltenita.
La ora 10.00 erau inchise urmatoarele drumuri nationale si autostrazi: A2 Bucuresti – Fetesti, DN 23B Maicanesti – Ciorasti, DN 65A Rosiorii de Vede – Turnu Magurele si Buzoesti – Surdulesti, DN 61 Ghimpasi – Gaesti, DN 1D Albesti – Urziceni, DN 5A Mogosesti – Isvoarele pe raza localitatii Isvoarele, DN 5B Ghimpati – Giurgiu, DN 2A Urziceni – Slobozia, DN 2C Costesti – Slobozia si DN 41 Oltenita – Daia.
Pe alte 40 de drumuri nationale se circula cu restrictii de tonaj.

Ultimele articole

Legea prin care cabinetele de medicină de familie vor primi, la cerere, statutul de unităţi sanitare de utilitate publică a fost promulgată

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, legea care modifică legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii prin care cabinetul...

Inaugurarea pasajului de la Drajna

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de...

CSM Călărași a promovat în Liga Națională de handbal masculin

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș. În altă partidă, CS Caraș-Severin a dispus de HC Argeș Pitești cu 31-26 (16-14) În clasament, pe primul loc s-a clasat CS Caraș-Severin, 9 puncte, urmată de CSM Călărași, 6 p, CSU Suceava, 3 p, HC Argeș Pitești, 0 p.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ