TNL Dâmboviţa a descifrat noul slogan al lui Traian Băsescu: „Să prizaţi bine!“

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Tinerii liberali dâmboviţeni nu scapă nici un prilej pentru a se face auziţi. Şi ce ocazie mai bună puteau găsi decât recentul şi îndelung-controversatul raport al comisiei prezidenţiale care a atras atenţia opiniei publice prin două concluzii la care „specialiştii“ prezidenţiali au ajuns: consumul de droguri trebuie dezincriminat, iar prostituţia legalizată.

„Recomandările Comisiei prezidenţiale sunt halucinante“

Prin vocea preşedintei Cornelia Paraschiv, TNL Dâmboviţa critică în termeni aspri concluziile raportului, apreciind drept inutilă şi ineficientă  activitatea comisiilor prezidenţiale:
„Domnul Traian Băsescu, încă preşedinte al României, vrea să-şi atragă voturile tinerilor prin dezincriminarea consumului de droguri şi a sexului comercial. Raportul Comisiei Prezidenţiale pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice, una din multele comisii prezidenţiale înfiinţate pentru a da impresia că locatarul de la Cotroceni este preocupat de binele poporului, are câteva recomandări „halucinante“. Astfel, pornind probabil de la realitatea că, din fericire, România se află sub media europeană privind consumul de droguri, comisia recomandă dezincriminarea consumului de droguri, considerând că aşa vor fi scoşi la suprafaţă consumatorii. (…) Din păcate, comisia nu vine cu soluţii pentru combaterea consumului de droguri, ci propune doar… amplasarea de automate cu seturi sterile de injectare în zonele cu mulţi dependenţi“.

„Disperat să-şi asigure voturile necesare pentru un nou mandat, Traian Băsescu încurajează dependenţa de substanţe stupefiante“
Tinerii penelişti judeţeni îl acuză în mod direct pe şeful statului că „încurajează dependenţa de substanţe stupefiante“, reflex al disperării cauzate de nesiguranţa obţinerii celui de-al doilea mandat:
„Recomandările comisiei generează stupoare, cu atât mai mult cu cât ne aşteptăm să avem parte de o propunere de strategie naţională de informare privind pericolul pe care „moartea albă“ îl reprezintă şi amenajarea de centre pentru dezintoxicare şi recuperare a dependenţilor. TNL Dâmboviţa consideră propunerea preşedintelui României de-a dreptul şocantă, pentru că, în mod evident, vor exista şi mai mulţi tineri care vor apela la narcotice, în prima fază din curiozitate şi teribilism, până la dependenţă nemaifiind decât un pas. Putem concluziona că Traian Băsescu, disperat să-şi asigure voturile necesare pentru un nou mandat, încurajează dependenţa de substanţe stupefiante“.
Nici cealaltă găselniţă a comisiei prezidenţiale, privind legalizarea prostituţiei, nu a scăpat de criticile tinerilor liberali care consideră că şeful statului se foloseşte de această temă pentru a câştiga credit în perspectiva alegerilor de peste două luni.
„Cele două teme lansate de administraţia prezidenţială reprezintă o formă disperată de a distrage atenţia de la probleme reale cu care se confruntă românii“
Concluziile TNL Dâmboviţa sunt limpezi: Traian Băsescu încearcă să acopere lipsa de măsuri anticriză propuse de Executiv, lansând pe „piaţă“ astfel de subiecte bombastice:
TNL Dâmboviţa consideră cele două teme lansate în mass-media de către administraţia prezidenţială drept o formă disperată de a distrage atenţia de la problemele reale cu care se confruntă astăzi românii. Lipsa unui plan anticriză, amatorismul şi incompetenţa Guvernului nu mai pot fi mascate de lupta pentru prezidenţiale purtată de (încă) actualul preşedinte prin metode diversioniste cu care ne-a obişnuit şi de care ne-am săturat până peste cap“, a încheiat Cornelia Paraschiv. (D.P.)

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img