Titlul câştigat de Oţelul Galaţi, sărbătorit de zeci de mii de suporteri în stradă

Data:

După încheierea meciului cu FC Timişoara, autocarul în care se aflau jucătorii a plecat de la stadion şi a mers „La păpădie“, acolo unde o parte din fani au văzut meciul pe un ecran instalat de conducătorii clubului.

Zeci de mii de suporteri se află pe străzile Galaţiului, iar unii dintr ei s-au suit pe autocarul aflat în mers. Jucătorii îşi continuă drumul spre centrul oraşului.

Reprezentatul ArcelorMittal în Consiliul de Administraţie al clubului Oţelul Galaţi, Ionel Borş, a declarat că se vor face transferuri importante dacă va fi nevoie. „Mi s-au îndeplinit ambele vise: să văd stadionul plin şi să câştigăm titlul. Suntem mândri de această echipă şi vom face transferuri importante dacă va fi nevoie“, a spus Borş.

Echipa Oţelul Galaţi a câştigat primul titlu de campioană a României din istoria sa , după ce a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia FC Timişoara, în etapa a XXXIII-a, penultima, a Ligii I. Cu o etapă înainte de final, Oţelul a acumulat 67 de puncte, cu patru mai multe decât FC Timişoara şi nu mai poate fi ajunsă, în condiţiile în care mai sunt în trei puncte.

Însă, deşi matematic este campioană, Oţelul trebuie să aştepte şi decizia TAS privind meciul din etapa a 19-a a Ligii I cu Pandurii, câştigat cu scorul de 3-0 la „masa verde“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...