Titlul câştigat de Oţelul Galaţi, sărbătorit de zeci de mii de suporteri în stradă

Cele mai citite

După încheierea meciului cu FC Timişoara, autocarul în care se aflau jucătorii a plecat de la stadion şi a mers „La păpădie“, acolo unde o parte din fani au văzut meciul pe un ecran instalat de conducătorii clubului.

Zeci de mii de suporteri se află pe străzile Galaţiului, iar unii dintr ei s-au suit pe autocarul aflat în mers. Jucătorii îşi continuă drumul spre centrul oraşului.

Reprezentatul ArcelorMittal în Consiliul de Administraţie al clubului Oţelul Galaţi, Ionel Borş, a declarat că se vor face transferuri importante dacă va fi nevoie. „Mi s-au îndeplinit ambele vise: să văd stadionul plin şi să câştigăm titlul. Suntem mândri de această echipă şi vom face transferuri importante dacă va fi nevoie“, a spus Borş.

Echipa Oţelul Galaţi a câştigat primul titlu de campioană a României din istoria sa , după ce a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia FC Timişoara, în etapa a XXXIII-a, penultima, a Ligii I. Cu o etapă înainte de final, Oţelul a acumulat 67 de puncte, cu patru mai multe decât FC Timişoara şi nu mai poate fi ajunsă, în condiţiile în care mai sunt în trei puncte.

Însă, deşi matematic este campioană, Oţelul trebuie să aştepte şi decizia TAS privind meciul din etapa a 19-a a Ligii I cu Pandurii, câştigat cu scorul de 3-0 la „masa verde“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie