Tinerii social-democraţi ne fac curăţenie în oraş

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

actiune TSD (1)actiune TSD (9)Aproximativ patruzeci de tineri social-democraţi au iniţiat, miercuri după amiază, o acţiune de curăţenie în mai multe zone din municipiul Slobozia
Tinerii, echipaţi cu tricouri verzi, având inscripţionate sigla „Servicii comunale”, şepci roşii, mănuşi, saci de plastic şi ustensile necesare pentru curăţenie, au pornit această acţiune de ecologizare în două cartiere din municipiul Slobozia, aceştia dorind să dea un exemplu semenilor lor.
Toate deşeurile adunate din diverse zone ale municipiului au fost depozitate în locuri special amenajate pentru colectarea gunoiului, urmând să fie ridicate de serviciile specializate.
„Cu această ocazie, facem şi o mică educaţie tineretului privind menţinerea curăţeniei. Este un semnal de alarmă pentru aceştia, să nu mai arunce gunoaiele decât în locuri special amenajate, pentru că trebuie, după cum vedeţi, să strângă alţii de pe urma lor. Noi sperăm să fie un semnal pozitiv şi sperăm ca această acţiune să o permanetizăm”, a declarat Alexandru Stoica, preşedintele organizaţiei municipale Slobozia a PSD şi viceprimar al municipiului.
Împreună şi cu Valentin Băcanu, liderul tineretului social-democrat din Ialomiţa şi viceprimar al municipiului Slobozia, dar şi cu consilierul local Ionuţ Răileanu, tinerii au încercat să conştientizeze populaţia din municipiu să nu mai arunce la întâmplare gunoiul şi, în acelaşi timp, să colecteze selectiv deşeurile.
„Tinerii noştri inimoşi vor merge în două cartiere ale municipiului unde vor strânge gunoaiele pe care alţii le aruncă la întâmplare şi vor da un exemplu celorlalţi cetăţeni. Un exemplu de care sperăm că vor ţine cont. Este un fir de nisip într-un deşert, dar sperăm ca măcar cu gesturi din acestea să dăm un exemplu celorlalţi din jurul nostru”, a adăugat Valentin Băcanu.
Acţiunea de ecologizare nu s-a încheiat miercuri, tinerii social-democraţi având în vedere, în perioada următoare, mai multe acţiuni de acest tip în toate cartierele din oraş. (L.M.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Coaliția PNL-PSD hărțuiește jurnaliștii incomozi și răsplătește presa obedientă

In ultimul raport al Departamentului de Stat al SUA privind respectarea drepturilor omului de către România se arată faptul...
- Advertisement -spot_img

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img