Tigari de contrabanda gasite asupra unui ilfovean pe DN 1

Cele mai citite

Luni, 25 iunie, politistii din cadrul Biroului Drumuri Nationale al Serviciului Politiei Rutiere Brasov au descoperit intr-un autoturism inmatriculat in Lituania 16.541 tigari netimbrate, aduse din Republica Moldova.

Masina a fost oprita de politisti in apropiere de Timisul de Jos, pe DN1. Soferul, un ilfovean in vârsta de 50 de ani, nu a prezentat niciun document referitor la provenienta tutunului.  De asemenea, oamenii legii au constatat ca asigurarea autoturismului expirase. Astfel, acesta s-a ales si cu dosar penal pentru infractiuni la Legea Circulatiei.

Tigarile au fost transportate fara documente legale de provenienta, fiind incalcate prevederile Legii nr.241/2005 si O.U.G. nr.54/2010. Marfa de contrabanda a fost confiscata. Ilfoveanul a ramas si fara autoturism, acesta fiind indisponibilizat.

Liviu Naghi, purtatorul de cuvint al Politiei Brasov, a declarat ca prejudiciul cauzat bugetului statului este de 5.500 lei, conform unei constatari a Garzii Financiare Brasov. Suspectul a  fost retinut de politisti si prezentat magistratilor brasoveni cu propunerea de arestare preventiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie