Temperaturi cu cinci grade peste valoarea termica normala pentru toamna

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Vremea de azi va fi mai calduroasa ca cea de ieri.

Acest lucru este valabil pentru cea mai mare parte a tarii. Doar in Crisana si Transilvania este posibil sa ploua pe arii restranse, iar cerul va mai prezenta unele innorari.

Zi insorita
Zi insorita

In sudul tarii, parca ar fi vara. Aici maxima zilei va atinge chiar si 31 de grade la Giurgiu.
Dobrogenii si cei aflati pe litoral au si ei parte de mult soare si vreme calda. Vantul va sufla moderat, iar la Constanta mercurul din termometre va indica valoarea de 25 de grade Celsius.

In partea de est a tarii vremea va fi la fel de frumoasa. Maximele zilei depasesc si aici pragul termic al unei zile de toamna cu cinci grade. Asadar se vor inregistra 28 de grade la Galati.

In Bucuresti si in judetul Ilfov, ziua de azi va fi cu adevarat calduroasa, vantul va sufla slab si maxima zilei, de 30 de grade, ne va face sa ne simtim ca intr-o adevarata zi de vara.

Andreea Chicus

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie