Tarifele pentru salubrizare vor fi majorate, in municipiul Giurgiu

Data:

Tarifele pentru salubrizare vor fi marite in Giurgiu
Tarifele pentru salubrizare vor fi marite in Giurgiu

Majorarea cu 11 procente a tarifelor pentru serviciile de salubrizare efectuate in municipiul Giurgiu a fost aprobata in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal Giurgiu.

Cuantumul tarifelor este influentat de cresterea TVA de la 19 la 24 la suta si indicele de inflatie de sase la suta comunicat de Institutul National de Statistica.

Prin urmare cuantumul tarifelor se majoreaza cu 11 la suta fata de ultima modificare din anul 2008, se arata in expunerea de motive privind modificarea tarifelor si instituirea taxelor speciale pentru activitatile specifice de salubrizare din municipiul Giurgiu.

Vor fi majorate cu 11 procente tarifele pentru inchirierea pubelelor, a containerelor, dar si tarifele privind intretinerea curateniei pe strazi si trotuare, pluguit zapada sau imprastierea mecanica sau manuala de material antiderapant.

Pana acum, astfel de tarife erau cuprinse intre 0,30 de lei pentru curatarea manuala a zapezii pe o suprafata de un metru patrat si pana la 66 de lei pentru incarcarea mecanica, transportul, evacuarea si depozitarea unei tone de deseurilor inerte, iar acum astfel de tarife vor fi cuprinse intre 0,53 si 73 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...