Tarifele hotelurilor de cinci stele de pe Valea Prahovei şi Braşov vor creşte în vacanţa de Paşte, ajungând la 4.300 de lei de cuplu pentru un sejur de trei nopţi

0
6

În mod oficial, staţiunile din Prahova şi Braşov oferă un total de 39.400 de locuri de cazare în hoteluri, vile şi pensiuni, iar în anul 2021 acestea au atras 1,5 milioane de turişti.

În vacanţa de Paşte, hotelurile de cinci stele din staţiunile de pe Valea Prahovei şi Braşov îşi vor mări veniturile. La unele dintre acestea, mai mult de jumătate dintre camere au fost deja rezervate, deşi preţurile sunt mult mai mari decât într-o perioadă obişnuită, ajungând la peste 4.000 de lei pentru un sejur de trei nopţi într-o cameră standard.

Un reprezentant din departamentul de rezervări al hotelului de cinci stele Ioana Hotels din Sinaia, singura unitate cu această clasificare din staţiune, a declarat că pachetul pentru un sejur în perioada 14-17 aprilie într-o cameră dublă standard este de 4.350 de lei şi include trei nopţi de cazare, mic dejun bufet şi masa de Paşte. Doar şase camere mai erau disponibile ieri pentru vacanţa de Paşte. În 2020, omul de afaceri Octavian Radu a preluat 51% din acţiunile Ioana Hotels din Sinaia. Hotelul are o capacitate de cazare de 23 de camere şi apartamente şi a fost deschis în 2011, după o investiţie de 2,5 milioane de euro realizată de compania NDI Grup Expert.

Potrivit unui reprezentant de la rezervări, tarifele la hotelul de cinci stele Lux Garden din Azuga, care are o capacitate de cazare de 50 de camere, variază de la 482 de euro pentru un sejur de trei nopţi într-o cameră dublă standard până la peste 722 de euro pentru un apartament.

„Avem camere disponibile pentru Paşte şi încep să se facă rezervări“, a spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!