Tanara premiata cu un laptop pentru nota zece obtinuta la Bacalaureat

Data:

O tanara din municipiul Oltenita care a obtinut nota zece la examenul de Bacalaureat, singura nota maxima inregistrata in judet, a fost premiata cu un laptop, miercuri, de Organizatia judeteana Calarasi a Partidului Democrat Liberal, in cadrul unei conferinte de presa.
„A fost o onoare pentru mine, astazi (miercuri – n.r.), sa fiu invitata. (…) Nu ma asteptam, va spun sincer, le sunt foarte recunoscatoare si le multumesc din tot sufletul“, a declarat tanara Oana Eliza Cretu, in prezent studenta la medicina.
Inspectorul scolar general, Constantin Tudor, care a participat la premierea tinerei a subliniat ca prin astfel de evenimente se doreste incurajarea elevilor pentru a obtine performante scolare.
„Important este sa incurajam excelenta. Aceasta este ideea pe care vreau sa o transmitem elevilor din Calarasi. As dori ca la anul sa multiplicam cazul Oanei Cretu. Sa fie mai multi interesati a face carte cu adevarat in judetul nostru“, a precizat Constantin Tudor.
La eveniment au mai participat senatorul Constantin Dumitru si deputatul Stelian Fuia, presedintele organizatiei judetene PDL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...