Tânără de 16 ani dispărută de acasă, căutată de toată Poliţia Română

Data:

 

La data de 9 mai a.c., la orele 8:30, la sediul I.P.J. Brăila s-a prezentat brăileanca N.Tudoriţa (45 de ani) care a sesizat dispariţia de la domiciliu, din seara zilei de 7.05.2013, a fiicei sale, Nistor Denis-Alexandra, în vârstă de 16 ani.

nistor

În urma efectuării primelor verificări a rezultat că aceasta a plecat de acasă pe motiv că mama ei ar fi acuzat-o că, în cursul lunii aprilie a.c., a sustras din locuinţă mai multe bijuterii din aur şi din argint pe care le-ar fi amanetat la o societate de profil situată pe raza muncipiului. De asemenea, din declaraţia mamei a rezultat că aceasta are o relaţie de prietenie cu un brăilean de 18 ani şi că, în prezent, ar locui împreună într-o locuinţă necunoscută din municipiu. Semnalmente: ten măsliniu, înălţime 1,70 cm, greutate aproximativ 50 kg, corpolenţă slabă, păr negru, lung peste umeri, cu fir drept, ochi căprui, iar ca semn particular prezintă pe partea dreaptă a gâtului un tatuaj monocolor reprezentând un fluture. Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data dispariţiei: tricou de culoare gri, lung peste nivelul bazinului, având pe piept imprimeul „Hello Kitty”, pantaloni tip colanţi de culoare gri, prevăzuţi cu ţinte la nivelul gambelor, sandale de culoare neagră. Cea în cauză, care a mai fost plecată de la domiciliu în cursul lunii septembrie 2012, nu suferă de afecţiuni medicale psihice sau cronice şi nu are asupra ei acte de identitate.

Judiciariştii din cadrul Biroului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale desfăşoară activităţi de căutare şi depistare a acesteia în vederea încredinţării familiei. Cine poate da relaţii despre locul în care se află minora este rugat să apeleze numărul pentru urgenţe 112 ori să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

adevarul.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...