Un tanar suspectat de talharirea si uciderea unei femei a fost arestat

Cele mai citite

In cadrul conferintei de presa din data de 16 martie, seful I.J.P. Calarasi, comisar sef  Vasile Margineanu, ne-a anuntat ca pentru Constantin Fieraru, retinut in data de 13 martie, a fost emis mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Constantin Fieraru, in varsta de 32 de ani, este suspectat de talharirea si uciderea Luminitei Chevici, pe care a injunghiat-o in piept in seara de 9 septembrie 2010 si care a decedat dupa 2 luni de spitalizare. Mandatul de arestare a fost emis de Tribunalul Calarasi, lucratorii de politie din cadrul serviciului Investigatii Criminale continuand ancheta impreuna cu Parchetul Calarasi.

Au mai fost agresiuni fizice asupra femeilor, mai ales in perioada 21 februarie – 13 martie, dupa acelasi sistem de operare: urmarire pana la scara blocului, agresare, intepare cu cutitul, sirul acestora culminand cu agresarea unei adolescente, in data de 23 februarie a.c., adolescenta care, din fericire, a scapat cu viata. Multe dintre atacuri nu au fost reclamate politiei.

Din datele facute publice pana in momentul de fata, se pare ca suspectul a recunoscut faptele, dar sustine ca nu voia sa le faca rau femeilor, doar le mangaia si le intepa cu cutitul, acest lucru provocandu-i placere.

Dupa arestarea din seara de 13 martie, politistii au descins la locuinta suspectului pentru efectuarea unei perchezitii si cautarea eventualelor probe. Membrii familiei acestuia sustin ca era un om normal, care nu facea probleme, dar unii vecini spun ca atunci cand bea devenea violent si ca avea si probleme psihice.

Joi, 17 martie, a fost efectuata o reconstituire la fata locului, in care Constantin Fieraru a explicat anchetatorilor cum a actionat in data de 9 septembrie.

Valentin Ionita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie