Tânăr în vârstă de 16 ani, plasat în arest preventiv în urma acuzației de ultraj, ca urmare a agresiunii asupra unui jandarm în incinta unei instanțe de judecată

Cele mai citite

Un adolescent în vârstă de 16 ani, originar din judeţul Argeş, a fost plasat în arest preventiv sub acuzaţia de ultraj, după ce a agresat un jandarm în incinta unei instanţe de judecată. Este de menţionat că tânărul în cauză avea deja un mandat de arest la domiciliu într-un alt dosar penal, legat de infracţiuni cu caracter violent. Incidentul a avut loc când el a fost informat că urma să fie judecat pentru acele infracţiuni.

De asemenea, mama tânărului este supusă unei cercetări penale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, întrucât a manifestat comportament agresiv şi folosit un limbaj vulgar în faţa instanţei. Această situaţie a condus la decizia Judecătoriei Piteşti de a emite un mandat de arestare preventivă pentru ultraj, având în vedere agresiunea asupra jandarmului.

Tânărul în cauză era deja cunoscut ca o persoană cu antecedente problematice şi a devenit violent în momentul în care a fost confruntat cu perspectiva de a fi judecat. Acest episod a dus la necesitatea intervenţiei forţelor de ordine pentru evacuarea sa şi a mamei sale din sala de judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

România va fi prezentă la cea de a 50-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte de la Sofia

În perioada 5 - 10 decembrie, România va participa la cea de-a 50-a ediție a Târgului Internațional de Carte...

Alte articole din aceasta categorie