Tanar gasit spanzurat in comuna C.A. Rosetti

Data:

Tanar gasit spanzurat, transportat la morga
Tanar gasit spanzurat, transportat la morga

Dispeceratul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau a fost sesizat prin S.N.U.A.U. „112” cu privire la faptul ca un tanar in varsta de 23 de ani a fost gasit spanzurat in podul casei parintilor sai din comuna C.A. Rosetti.

Din primele cercetari efectuate la fata locului de oamenii legii din cadrul Postului de politie C.A. Rosetti nu au rezultat suspiciuni cu privire la imprejurarile in care a survenit decesul tanarului, cadavrul fiind transportat la Morga Serviciului Judetean de Medicina Legala Buzau in vederea efectuarii necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL