T. Baconschi: Mă bazez pe luciditatea fiecărui membru de partid ca această Convenţie PDL să fie un start şi nu un parastas

Cele mai citite

teodor baconschiTeodor Baconschi, susţinător al moţiunii „Reformiştii”, cu care Monica Macovei vrea să câştige şefia PDL, şi-a exprimat speranţa, duminică, la Târgovişte, ca la Convenţia PDL din 23 martie să asiste la un start al partidului şi nu la un parastas.

„Eu mă bazez pe luciditatea dumneavoastră, a fiecărui membru din fiecare organizaţie, pentru ca această Convenţie să fie un nou start şi nu un parastas”, le-a spus Baconschi membrilor PDL Dâmboviţa, la prezentarea moţiunii „Reformiştii”.

Teodor Baconschi spune că la Convenţie este nevoie de o analiză clară a situaţiei în care se află PDL şi de un plan pentru relansarea partidului.

„Cred că trebuie să intrăm la Convenţia din 23 martie cu o analiză politică lucidă, nu cu basme. PNL, fostul nostru aliat în Alianţa DA, are acum două dorinţe majore, fie să ne omoare, fie să ne înghită. Pentru a evita un asemenea scenariu mi se pare obligatoriu să dăm către electoratul nostru consecvent şi către electoratul care ne-a părăsit, dar şi către acei români care nu mai ies la vot – şi aţi văzut că sunt 60% – un semnal foarte puternic de adaptare a PDL la situaţia de opoziţie şi, totodată, de modernizare a partidului, de aşezare a lui solidă pe dreapta şi centru astfel încât, prin comparaţie de PNL, care se va despărţi de PSD la un moment dat, să putem ocupa acest culoar”, a precizat Baconschi.

Europarlamentarul Monica Macovei şi-a prezentat, duminică, la Târgovişte, moţiunea ”Reformiştii”, cu care candidează la şefia PDL, la eveniment fiind prezenţi democrat-liberalii Cristian Preda şi Teodor Baconschi.

 

AGERPRES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie