Suedezii caută muncitori. Cei interesaţi se pot adresa la AJOFM Călăraşi

Cele mai citite

Articolul Suedezii caută muncitori. Cei interesaţi se pot adresa la AJOFM Călăraşi este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

Dacă ai calificare de dulgher sau poţi să lucrezi în ritm rapid la ambalare şi şi legume, ai şansa să găseşti un loc de muncă în Suedia. Angajatorii străini pun la bătaie salarii atractive pentru 20 de şomeri: aproximativ 2.000 de euro lunar.

macese
Mai mult, aceştia se ocupă şi de cazare şi transportul muncitorilor la locul de muncă. În această săptămănă, angajatorii din Suedia pun la dispoziţia lucrătorilor români 20 de locuri de muncă, pentru dulgher şi ambalator/sortator. Termenul limită de aplicare pentru aceste oferte este de 24 mai. Ca să poţi fi angajat trebuie însă să îndeplineşti mai multe condiţii. Pentru dulgher se cere calificare şi experienţă minimum 2 ani, permis de conducere şi cunoaşterea limbii engleze la nivel conversaţional.

Ce condiţii pun angajatorii

Şomerii au şansă să câştige aproximativ 2.000 euro/lună. Contractul de muncă se încheie pe durată nedeterminată, cu o perioadă de probă de 6 luni. Pentru ambalator /sortator se caută persoane capabile să lucreze în ritm rapid la ambalare/sortare fructe şi legume. Solicitanţii trebuie să cunoască limba engleză, iar salariul oferit este de minimum 1.600 euro/lună, în funcţie de volumul şi tipul muncii efectuate. Angajatorul se ocupă de cazare, oferă transport la/de la locul de muncă la locul de cazare. Perioada de probă este de 6 luni.

Acte necesare

Pentru a aplica pe aceste posturi, solicitanţii vor prezenta la AJOFM Călăraşi un dosar care să cuprindă urmatoarele documente: copie carte de identitate; CV model EUROPASS în limba română şi în limba engleză, cu inclus; scrisoare de intenţie în limba engleză; cazierul judiciar în original care să ateste că nu au antecedente ; adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „apt pentru muncă”.

adevarul.ro

 

Alte articole similare

Articolul Suedezii caută muncitori. Cei interesaţi se pot adresa la AJOFM Călăraşi este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Alte articole din aceasta categorie