Substatie SMURD, inaugurata joi la Borcea

Cele mai citite

O noua substatie a Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) va fi inaugurata joi in comuna Borcea in prezenta subsecretarului de stat in Ministerul Sanatatii, dr. Raed Arafat, si a inspectorului general al IGSU, colonel Marcel Sorin Lucaciu.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Barbu Stirbei“ al judetului Calarasi, plutonier major Ovidiu Tataranu, a declarat miercuri pentru AGERPRES ca statia va fi dotata cu o autospeciala SMURD si va avea cinsprezece angajati. Aceasta va deservi aproximativ 30.000 de locuitori din cele patru localitati din zona.
In judetul Calarasi functioneaza in prezent patru substatii SMURD care sunt amplasate in localitatile Calarasi, Dragalina, Lehliu Gara si Oltenita.
„Mai avem in vedere infiintarea a inca doua substatii SMURD pe rata judetului Calarasi. La momentul acela vom putea spune ca vom acoperi absolut tot judetul din punctul de vedere al asigurarii serviciului mobil de urgenta. Acestea vor fi infiintate in localitatile Chiselet si Budesti“, a mai spus Ovidiu Tataranu.

Ultimele articole

Inaugurarea pasajului de la Drajna

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de...

CSM Călărași a promovat în Liga Națională de handbal masculin

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș. În altă partidă, CS Caraș-Severin a dispus de HC Argeș Pitești cu 31-26 (16-14) În clasament, pe primul loc s-a clasat CS Caraș-Severin, 9 puncte, urmată de CSM Călărași, 6 p, CSU Suceava, 3 p, HC Argeș Pitești, 0 p.

Premierul a anunţat următorii liberali pe lista DNA

Victor Ponta a anunţat că următorii baroni pe lista Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt doi liberali. Mai exact, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, şi cel al Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu. Liderul PNL Crin Antonescu a catalogat declaraţia premierului ca fiind regretabilă.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ