GIURGIU: Strada Garii- chiriasii cu restante vor fi evacuati

Data:

Primarul Lucian Iliescu a declarat ca persoanele care locuiesc cu chirie pe strada Garii si care ani de zile nu si-au platit obligatiile, vor fi evacuate din imobilele apartinand administratiei locale. Acesti asa-zisi chiriasi au fost tolerati ani la rand la plata obligatiilor contractuale, dar nu au facut vreun efort spre a plati datoriile, iar la ora actuala, imobilele in care locuiesc sunt neingrijite si strica efectiv aspectul general al strazii Garii, strada in care recent s-a investit serios pentru a deveni una pietonala si de agrement-comercial. „De pe strada Garii vor fi evacuati restantierii. Sunt oameni care de ani de zile nu platesc gunoiul si apa, care nu au racorduri la caldura. Pe cei care nu isi achita datoriile la utilitati si nu sunt la nivelul de civilizatie din aceasta zona, ii vom evacua. … Recunosc ca vom avea mult de munca, vor fi probleme cu fiecare in parte. Pentru cei care au posibilitatea sa plateasca vor fi gasite solutii, dar ceilalti vor trebui sa fie evacuati si sa mearga in localitatile de unde provin”, a declarat recent primarul Iliescu.

Daca decizia va avea finalitate, urmeaza ca Primaria sa reabiliteze si sa puna in valoare cladirile in cauza, acestea fiind la ora actuala neingrijite, unele dintre ele chiar punand in pericol siguranta pietonilor.

 

Gelu Brebenel
Gelu Brebenel
Giurgiuvean. Jurnalist din 1993. Am lucrat în presa scrisă, la radio Giurgiu şi Televiziunea Giurgiu, acum Valahia Tv. Membru al UZP din 1996. Coautor a două volume istorice şi autor al unui volum de interviuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...