Sportivii calaraseni au obtinut sapte medalii la Campionatele Nationale de box pentru cadeti

Cele mai citite

Sportivii calaraseni au obtinut sapte medalii in finalele Campionatelor Nationale de box pentru cadeti desfasurate in municipiul Calarasi.
„Sportivii de la clubul nostru au dominat finalele Campionatelor Nationale de box pentru cadeti, reusind sa obtina un numar impresionant de medalii, respectiv trei medalii de aur, doua de argint si doua de bronz. A fost o editie excelenta cu multe meciuri de calitate si cu foarte multi spectatori. Tanarul pugilist calarasean Florin Schiopu, campion national la aceasta editie, a facut spectacol, depasindu-si intr-o maniera impresionanta toti adversarii, anuntandu-se deja ca o reala speranta a boxului romanesc“, a declarat vineri seara, pentru AGERPRES, directorul Clubului sportiv municipal Calarasi, prof. Dumitru Chirila.
Campionatele Nationale de box pentru cadeti au inceput luni in noua sala a sporturilor din municipiul Calarasi, competitia adunand la start 126 de pugilisti din intreaga tara cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani.
Evenimentul a fost organizat de Clubul sportiv municipal Calarasi, primaria municipiului Calarasi si Federatia Romana de Box.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie