Sportivii calaraseni au obtinut sapte medalii la Campionatele Nationale de box pentru cadeti

Sportivii calaraseni au obtinut sapte medalii la Campionatele Nationale de box pentru cadeti

Sportivii calaraseni au obtinut sapte medalii in finalele Campionatelor Nationale de box pentru cadeti desfasurate in municipiul Calarasi.
„Sportivii de la clubul nostru au dominat finalele Campionatelor Nationale de box pentru cadeti, reusind sa obtina un numar impresionant de medalii, respectiv trei medalii de aur, doua de argint si doua de bronz. A fost o editie excelenta cu multe meciuri de calitate si cu foarte multi spectatori. Tanarul pugilist calarasean Florin Schiopu, campion national la aceasta editie, a facut spectacol, depasindu-si intr-o maniera impresionanta toti adversarii, anuntandu-se deja ca o reala speranta a boxului romanesc“, a declarat vineri seara, pentru AGERPRES, directorul Clubului sportiv municipal Calarasi, prof. Dumitru Chirila.
Campionatele Nationale de box pentru cadeti au inceput luni in noua sala a sporturilor din municipiul Calarasi, competitia adunand la start 126 de pugilisti din intreaga tara cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani.
Evenimentul a fost organizat de Clubul sportiv municipal Calarasi, primaria municipiului Calarasi si Federatia Romana de Box.

Leave a Reply

Your email address will not be published.