Spitalul de Obstetrica – Ginecologie din Braila, dotat la standarde occidentale

Date:

Dotari occidentale pentru spitalul de Obstretica-Gineclogie din Braila
Dotari occidentale pentru spitalul de Obstretica-Gineclogie din Braila

Consiliul Judetean Braila isi propune ca Spitalul de Obstetrica – Ginecologie sa fie dotat la standarde occidentale, in asa fel incat sa poata prelua si pacienti cu asigurari de sanatate private, a declarat presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.

”Aveti sprijinul nostru de a face din spital unul comparabil cu conditiile din privat. Trebuie sa va apropiati de conditiile occidentale, pentru a-i primi si pe cei care sunt asigurati in sistem privat. Lucrul acesta il facem si cu Spitalul Judetean, pentru a putea prelua contracte de la firmele de asigurari. Conditia este sa aveti dotarile necesare, altfel nu va autorizeaza nimeni. Este un lucru esential in ceea ce ne priveste”, a declarat Stancu.

Presedintele CJ a mai spus ca intentioneaza sa infiinteze la Braila, in viitorul apropiat, o casa de sanatate particulara si sa doteze spitalele in asa fel incat aici sa poata fi tratati si pacienti cu asigurari de sanatate private.

Tot pentru cresterea standardelor si a increderii populatiei in personalul medical, Spitalul Judetean de Urgente Braila are, incepand de luna trecuta, o linie de telefonie gratuita, unde pacientii isi pot exprima nemultumirile vizavi de modul in care sunt tratati in aceasta institutie.

De asemena, la Spitalul Judetean de Urgente se mai are in vedere montarea unui sistem de camere de luat vederi, proiect care are drept scop descurajarea celor care incearca sa dea sau sa ia spaga in spital, dupa cum a declarat directorul medical al institutiei, dr. Mihail Iugulescu.

”Avem un proiect pentru monitorizarea camerelor de garda si a sectiilor cu camere de luat vederi, pentru a nu mai exista suspiciuni cu privire la spaga primita sau nu de medici. In 6-7 luni, vom pune la punct informatizarea tuturor sectiilor’, a declarat dr. Mihail Iugulescu, pentru Agerpres.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...