Spectacole de teatru gratuite pentru copii şi pensionari

Data:

teatru 1teatru 2Persoanele vârstnice, dar şi copiii vor avea parte, în următoarea perioadă de nişte surprize culturale, mai exact vor fi invitaţi la teatru. Primăria municipiului Ploieşti a încheiat un protocol de colaborare cu Teatrul „Toma Caragiu“ prin care săptămânal instituţia culturală va avea reprezentaţii gratuite pentru diverse categorii de ploieşteni. Potrivit acestuia, în fiecare marţi, între orele 17.00 şi 19.00, va avea loc un spectacol pentru pensionari, invitaţiile fiind distribuite de către cele 13 asociaţii de pensionari din municipiul Ploieşti. În fiecare duminică, între orele 10.00 şi 11.30, va avea loc un spectacol al Teatrului de Păpuşi pentru copiii din grădiniţele ploieştene.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...