Ialomiţa – Spărgători de apartamente, prinşi cu focuri de armă

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Doi tineri, din municipiul Bucureşti, au fost prinşi de poliţiştii ialomiţeni după ce, cu câteva ore înainte, intraseră prin efracţie într-un apartament din Slobozia, de unde  sustrăseseră aproximativ 22 de grame bijuterii din aur şi 1.000 de lei.
Pentru prinderea lor, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de avertisment în plan vertical.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa, subinspector Daniela Salaoru, „cei doi tineri, în momentul în care au fost interceptaţi de poliţişti, au fugit printre blocuri. S-a procedat la urmărirea acestora, ocazie cu care poliţiştii i-au somat verbal să se oprească, rezultatul fiind negativ, motiv pentru care au fost executate trei focuri de avertisment în plan vertical, într-o zonă în care nu se putea pune în pericol integritatea altor persoane. Nici de această dată cei doi nu s-au oprit, însă au fost prinşi şi imobilizaţi de poliţişti la scurt timp”.În zona în care au fost prinşi, suspecţii au aruncat din buzunare o pereche de mănuşi din piele şi o şurubelniţă.Cei doi făptuitori, ambii recidivişti, din municipiul Bucureşti, în vârstă de 21, respectiv 34 de ani, au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.hoti apartamente Slobozia (3)

Totodată, cu ocazia controlului corporal, asupra tânărului de 21 de ani s-au găsit bunurile sustrase, acesta recunoscând comiterea faptei.
În baza probatoriului administrat, suspectul asupra căruia au fost găsite bunurile sustrase a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind încarcerat în arestul Inspectoratului.hoti apartamente Slobozia (2)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie