Un spaniol din Calarasi a fost retinut pentru contrabanda si nerespectarea regimului armelor si munitiilor

Data:

Un cetatean spaniol in varsta de 51 ani, domiciliat in comuna Unirea, judetul Calarasi, a fost retinut joi, pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si contrabanda calificata, dupa ce la domiciliul sau au fost descoperite trei arme letale.
Purtatorul de cuvant al IPJ Calarasi, inspector Ramona Tudor, a declarat ca in baza informatiilor detinute la nivelul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Calarasi si a autorizatiei de perchezitie emisa de Tribunalul Calarasi, oamenii legii au descins, joi, la o locuinta din comuna Unirea, judetul Calarasi, cu sprijinul ofiterilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Calarasi si a Serviciului de Interventie Rapida.
„Politistii au gasit si ridicat, in vederea confiscarii, trei arme letale, dintre care doua pistoale cu calibrul de 9 milimetri si un pistol avand calibrul de 38 de milimetri, precum si 168 cartuse cu glont (102, calibrul 9 milimetri si 66 calibrul 38 milimetri), detinute ilegal de P. Jose Bernardo, de 51 ani, cetatean spaniol, domiciliat in comuna Unirea.Totodata, s-a stabilit ca armele si munitia au fost introduse in tara, aproximativ in luna mai a anului 2011, fiind ascunse in habitaclul unui autoturism“, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Calarasi, inspector Ramona Tudor.
Potrivit sursei citate, cercetarile sunt continuate de ofiterii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Calarasi pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si pentru contrabanda calificata.
Barbatul a fost dus in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi, in baza ordonantei de retinere pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de vineri sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL