Călăraşi – Sorin Oprescu: „Poliţia a ajuns agent electoral şi rupe afişele de pe stâlpi”

Data:

05_1Candidatul independent Sorin Mircea Oprescu, prezent în emisiunea „Taifasuri“ de la Etno TV, a ţinut să precizeze faptul că independenţa lui nu presupune anihilarea partidelor politice.
„Eu nu pledez pentru desfiinţarea partidelor politice, numai că ele trebuie să revină la matca lor normală. Profesorii trebuie să conducă şcolile, doctorii să conducă spitalele, procurorii să conducă justiţia, fiecare specialist să fie la locul lui. Noi am ajuns azi ca oraşe întregi din România să fie conduse de familii întregi, ca pe-o gogoşerie. Poliţia a ajuns agent electoral, fuge să rupă afişele de pe stâlpi“.
Sorin Oprescu a mai spus că, din cauza fricii, niciun profesionist nu acceptă să ocupe o funcţie de conducere „pentru că se teme ca-n două săptămâni se rupe vreo alianţă, iar carnetul lui de partid nu mai e bun şi rămâne pe drumuri“.
Sorin Oprescu a mai precizat că, pentru el, această cursă electorală nu este o „simplă aventură“: „Nu mai cred în aventuri la vârsta asta. Eu m-am înscris în cursă ca să câştig. Eu sunt omul lui Oprescu şi nu am fugit niciodată după funcţii. Nimeni nu mă poate acuza că am fugit vreodată după funcţii“.
Sorin Oprescu a avut parte de o surpriză, chiar spre finalul emisiunii. Deputatul PD-L Silviu Prigoană a intrat în studio cu un tort şi o sticlă de şampanie, în acordurile melodiei „Mulţi ani trăiască!“, urându-i lui Sorin Oprescu „La mulţi ani“. Impresionat de gestul lui Silviu Prigoană, Sorin Oprescu i-a mulţumit prietenului său, declarând că-l respectă pentru că toată viaţa a avut coloană vertebrală.
La rândul lui, Silviu Prigoană i-a făcut o mărturisire în direct primarului general al Capitalei: „Din punctul meu de vedere, nu mi-aş dori să câştigaţi alegerile prezidenţiale, pentru că nu sunt încă pregătit să mă duc la Primăria Capitalei, în locul dumneavoastră!“

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...