Sohan (fost UNPR) si Dragan (fost PSD) egal PNL

Cele mai citite

Alexandru Sohan, fost membru UNPR
Alexandru Sohan, fost membru UNPR

Presedintele Organizatiei Judetene a PNL Calarasi, Raducu Filipescu, a venit insotit miercuri, 2 februarie, in cadrul unei conferinte de presa, de doi dintre cei mai noi membri ai acestei formatiuni politice.

Marian Dragan (fost membru PSD, unul dintre fondatorii acestei formatiuni politice la Calarasi – 1993) si presedinte al Camerei de Comert Calarasi si Alexandru Sohan, proaspat membru dezertat din UNPR si pensionar M.A.I, ne-au fost prezentati de presedintele PNL ca fiind cei mai noi membri. Surpriza nu a fost mare pentru nimeni, in conditiile in care era de presupus acest lucru, stiut fiind, de asemenea, si faptul ca Sohan este cunostinta veche cu Filipescu, iar Dragan a mai fost membru PNL, in urma cu mult timp.

„Nu este niciun fel de problema ca au loc astfel de miscari in scena politica. Fiecare om are motivatia lui, fiecare om are dorinta lui, fiecare om este pregatit sa intre intr-o echipa care sa functioneze normal si sa isi demonstreze calitatile de management politic“, a precizat seful PNL Calarasi, Raducu Filipescu. Dupa cum era de asteptat, Dragan si Sohan au explicat de ce au ales formatiunea respectiva precum si ce motivatii au stat la baza deciziilor lor. „Am ales PNL-ul intrucat ma leaga, daca pot sa-i spun asa, o prietenie fata de Raducu Filipescu, pe de o parte, iar pe de alta parte, alianta care urmeaza sa se infaptuiasca pe 5 februarie da o sansa Romaniei, o sansa de a iesi din criza economica si de a scapa de niste conducatori care, in opinia mea, tind catre dictatura“, a declarat Alexandru Sohan.

Marian Dragan, fost membru PSD
Marian Dragan, fost membru PSD

De partea cealalta, motivatia care a stat la baza demisionarii din PSD a lui Marian Dragan il constituie presiunea la care este supus in cadrul sistemului cameral, neimplicarea partidelor politice in reprezentarea si discutiile cu oamenii de afaceri, precum si oportunitatea de atragere a investitorilor la nivelul judetului Calarasi si crearea de cat mai multe locuri de munca. Apreciat de foarte multa lume din zona politicului si numai, Marian  Dragan spune ca nu doreste functii in partid si nici nu intentioneaza sa candideze. In alta ordine de idei, este foarte posibil ca, in perioada urmatoare, PNL sa-si deschida portile pentru noi membri, cei mai multi din zona PSD, nefiind insa exclusa nici aripa PD-L.

Marga Nicolae

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img