Şoferul unui TIR, rănit după ce autovehiculul s-a răsturnat pe DN 3

Şoferul unui TIR, rănit după ce autovehiculul s-a răsturnat pe DN 3

TIR rasturnatŞoferul unui TIR încărcat cu profile metalice a fost rănit, luni, după ce autovehiculul a intrat în balans şi s-a răsturnat pe DN3, în localitatea Vlad Ţepeş, traficul rutier în zonă fiind .
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Călăraşi, şoferul autovehiculului de tonaj greu a fost rănit, urmând să fie transportat la spital, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe de la Poliţia Rutieră.
„Traficul rutier este întrerupt pe DN3 Călăraşi-Lehliu-Gară, în zona Vlad Ţepeş, din cauza unui care se pare că a intrat în balans şi a derapat. Acesta transporta bare şi profile metalice. Şoferul a fost rănit şi i s-au acordat îngrijiri medicale. La faţa locului este aşteptat un care să repună TIR-ul pe roţi şi să-l scoată în afara şoselei“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţie Judeţene Călăraşi, , imediat după producerea accidentului.
Circulaţia a fost blocată în zonă, formându-se coloane de maşini care depăşeau câţiva kilometri în amble sensuri.

Alte articole similare

The post Şoferul unui TIR, rănit după ce autovehiculul s-a răsturnat pe DN 3 appeared first on SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.