Social-democratii ialomiteni continua actiunile de impadurire

Date:

Social-democratii au plantat peste o mie de copaci in zona noului cartier din Slobozia Noua
Social-democratii au plantat peste o mie de copaci in zona noului cartier din Slobozia Noua

Aproximativ o mie de puieti, din speciile salcam si catalpa, au fost plantati, saptamana trecuta, in zona noului cartier din Slobozia Noua, de social-democrati impreuna cu un grup de elevi de la liceul Al. Ioan Cuza.

La actiune au participat, pe langa primarul municipiului Slobozia, Gabi Ionascu, cei doi viceprimari, Valentin Bacanu si Alexandru Stoica, deputatul Marian Neacsu, presedintele Consiliului Judetean Silvian Ciuperca, vicepresedintele Stefan Musoiu, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia, Vasile Olaru, presedintele organizatiei de femei, Rozica Serban si multi, multi altii.

„Este o actiune deosebita, aprobata in Comitetul executiv al Partidului Social Democrat si se desfasoara intr-o zi splendida de inceput de decembrie. Importanta locului, a actiunii pe care o facem, de realizare a unei perdele de protectie, o adevarata padure care va proteja in viitor acest cartier in devenire, are o deosebita semnificatie. Prima semnificatie este cea legata de faptul ca sunt voluntari, sunt tineri, sunt oameni care vad inchizand ochii cum va arata acest cartier, iar in al doilea rand, toate generatiile care participa la asemenea actiuni vor sa abandoneze demagogia, in locul faptelor si in locul actiunilor concrete. Romania este, din pacate, naclaita si plina de demagogie si apreciez ca orice fapta care lasa niste urme este de apreciat, este de pretuit si este de repetat”, declara presedintele PSD Ialomita, Silvian Ciuperca.

[pullquote]Peste o mie de puieti au fost plantati de scial-democrati, intr-o zona din cartierul Slobozia Noua.[/pullquote]

Prin aceasta actiune se continua activitatile incepute acum cativa ani de PSD Ialomita in ceea ce priveste realizarea de perdele de protectie in mai multe localitati din judet, precum Fetesti, Vladeni, Valea Ciorii, Traianu, Ciulnita, Albesti, Colelia, Munteni Buzau etc.

„Nu renuntam, pentru ca Romania are un deficit de padure pe care il majoreaza judetul Ialomita si dorim ca lectia noastra, care a fost deja urmata de foarte multi fermieri, sa fie una de cel mai mare interes pentru cetatenii judetului Ialomita. Oricine pune un pom, este un om care contribuie la viitorul sanatos al acestor meleaguri”, adauga Silvian Ciuperca.

Pentru ca au fost prezenti si multi tineri la actiune, presedintele TSD Ialomita, Stefan Musoiu, a apreciat interesul acestora pentru un mediu curat, dar si pentru voluntariat.

„Este o actiune in care imbinam utilul cu placutul, o actiune cu care v-am obisnuit. Incercam sa constientizam opinia publica sa fie mai atenta cu mediul inconjurator, pentru ca este nevoie de mai mult verde in jurul nostru, de un mediu mai curat. Avem aici un grup de liceeni pe care i-am adus la aceasta activitate in incercarea de a le insufla respectul pentru natura si dorinta de a participa voluntar la crearea unui mediu curat”, spunea presedintele tinerilor social-democrati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...