Social-democraţii dâmboviţeni puşi în faţa unei decizii capitale:Ion Stan renunţă la conducerea PSD Dâmboviţa dacă Mihai Trifan nu va fi exclus din partid

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Nu mai e cale de-ntors în ceea ce-l priveşte pe consilierul judeţean şi vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Mihai Trifan. Participarea acestuia la o şedinţă de Consiliu Judeţean pe care grupul social-democrat a hotărât să o boicoteze a fost bomboana de pe colivă. Preşedintele filialei judeţene a PSD, Ion Stan, a decis să pună capăt unui şir de gesturi de „nesupunere“ şi a propus excluderea din partid a lui Trifan. Numai că Biroul Permanent Judeţean al PSD nu prea a fost de acord şi hotărârea s-a împotmolit la egalitate de voturi. Urmează acum ca decizia să o ia Comitetul Executiv Judeţean care se va întruni la începutul lunii viitoare.

Dacă Trifan scapă de Comitetul Executiv, propunerea de excludere va fi înaintată Conferinţei Judeţene

Partea interesantă abia acum începe. În cazul în care nici în Comitetul Executiv propunerea de excludere a lui Mihai Trifan şi a altor pesedişti „duplicitari“ nu va trece, şeful PSD Dâmboviţa, Ion Stan, va recurge la ultima soluţie – Conferinţa Judeţeană care va avea loc spre sfârşitul verii şi unde va fi aleasă noua echipă de conducere. Din care echipă Ion Stan spune că va refuza să facă parte dacă nici Conferinţa Judeţeană nu va trece propunerea de a-l exlude pe Trifan.

„Nu accept să patronez duplicitatea, trădarea şi golănismul anumitor oameni“

În termeni foarte duri, liderul social-democrat dâmboviţean a fost extrem de tranşant cu privire la comportamentul unor pesedişti. Exceptându-l pe Trifan, Ion Stan a refuzat să ofere detalii cu privire la alţi „trădători“:
„În Comitetul Executiv am să le prezint colegilor mei un referat în legătură cu motivele pentru care solicit excluderea din partid a lui Mihai Trifan. Dacă nu va trece în Comitetul Executiv, nu mă las bătut şi voi veni cu propunerea şi în Conferinţa Judeţeană. Dacă şi acolo se menţine decizia de păstrare în partid a lui Trifan şi a altora ca el, fiţi siguri că nu mă veţi mai vedea într-o structură de conducere a organizaţiei judeţene. Eu n-am să accept să patronez duplicitatea, trădarea şi golănismul care a caracterizat anumiţi oameni. Nu vreau să fiu părtaş la fapte care ar putea genera un eventual eşec al organizaţiei noastre în 2012“, a trimis un avertisment extrem de clar preşedintele PSD Dâmboviţa, Ion Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie